Onsdag 29/11-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en liten små kass natt inatt sov till sex tiden låg sedan vaken till nio och somnade igen. Kom ur sängen till 11:00 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men idag ville det sig inte så jag gick igång med musiken till ett tiden. Körde den idag fram till tre då jag gick igång med middagen hade idag korv och stripes och såg två serier när jag åt idag. Så sedan har jag spelat med kommit till slut bossen i steam world dig men dog så jag la ner idag. Så mer? Jo spelen har gått idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? En halv kass dag men jag fick till lite på musik så okey då da.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och kör igen imonn om jag sover bättre än idag och det hoppas jag att jag gör.

ROMAN: Nä jag gick igång idag men det fungerade inte idag så jag gick över till musik.

TECKNING: Japp till söndag igen om inte förr.

MUSIK: Ja idag gick jag igång med musiken och gjorde fem verser idag och la kör på refrängen så har jag vers kör att göra sedan men jag vet inte hur jag skall göra. Och det blir så där inte bra men okey jag hade hoppats att jag skulle kunna göra bra men sången blir tyvärr inte det så bara okey. Men jag ger inte upp jag skall sjunga många gånger så kanske jag kommer på hur man gör det bra.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.