Onsdag 13/12-2017 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov bara en timme rem inatt. Kom ur sängen till 11:30 tiden fick i mig en macka och sedan tabletterna sedan tog det ett tag innan jag fick i mig resten av frukosten. Så idag har jag inte gjort nått men jag gick igång med att se serier till ett tiden. Så till tre så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg mer serier. Så efter detta så fick jag i mig en nä två koppar kaffe idag. Sedan har jag inte gjort mycket idag. En kass dag men jag hoppas att jag vunnit lite idag även om de inte har ringt så kan jag kamma hem 500.000 lite sånt utan att de ringer så vi får se när jag kollar mailen idag. Ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Har inte fått svar på problemet i datorn idag men kanske imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat för imonn och jag hoppas då att jag kan köra stretchen med. Jag mår bättre men än är det inte över med förkylningen har hållit på i två veckor snart.

ROMAN: Ja tills imonn så  hoppas jag att jag kan få till lite på denna punkt men som vanligt så beror det på hur jag sover inatt.

TECKNING: Ja kör till söndag igen kommer nog nytt till fredag tror jag brukar komma den 15é.

MUSIK: Ja vi får se när jag kan köra igen på denna punkt kanske till slutet av veckan men jag tror att jag får vänta tills nästa vecka igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.