Måndag 16/4-2018 20:27

DAG: Jaha till natt igen och inatt sov jag lite bättre men jag var illa trött på morgonen när jag vaknade. Kom ur sängen till 11:20 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan bestämde jag mig för att inte göra nått idag heller. Spelade lite zelda idag tills det var dags att sticka till träningen. Så tränade sedan hem igen och hoppade stretchen igen idag och gick på middagen. Så såg en film när jag åt men jag hade redan sett den så jag såg inte hela. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till. Men jag hoppas att nätterna blir lite bättre fram över så kan jag snart gå igång igen. Så mer? Jo jag samlar frön och jag har kommit upp till 70 och det finns 1000 av dem men om jag samlar 441 så kan jag öka på svärd och sköljd och pilbåge till max. Så mer? Jo jag vann lite igår som ni kanske såg på Twitter igår 33 nått mer kommer inte ihåg men lite i alla fall. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Så hoppas jag att jag sover inatt med så kör jag roman imonn. Om inte så kanske det blir lite sång imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men hoppade stretchen igen idag måste sova bättre ett par dar så kan jag köra allt sedan igen.

ROMAN: Nä inte nått idag men tills imonn hoppas jag.

TECKNING: Ja kör till söndag igen men jag tror att nya brevet kommer snart igen men inte idag kanske imonn.

MUSIK: Ja om jag sover kasst men inte för kasst så kör jag imonn på denna punkt. Men jag hoppas jag sover så kör jag roman imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.