Fredag 20/4-2018 20:25

DAG: Jaha till natt och inatt fick jag inte ta mina nya tabletter så jag tog de gamla. Och inatt var det rekord på kass sömn jag fick 13 och jag skall ha 60-70 för att natten skall vara okey. Så kom ur sängen till 10:00 tiden och fick idag i mig ägg bacon och bröd en storfrukost idag. Så sedan har jag inte gjort nått idag efter kass natt. Jo jag stack ut och handlade till två tiden. Sedan hem igen och jag gick igång med middagen till fyra tiden. Jag hade karréer och stripes idag och glodde på en serie när jag åt. Så sedan har jag fått i mig en kopp kaffe. Och så fick jag ett samtal från morsan och sedan en gång till från morsan. Och från sköterskan jag måste ta blodprov och det kommer inte förrän till till nästa månad så jag kommer sova skit kasst fram tills dess. Men jag kanske får samma tablett igen hoppas jag för den var bra. Så mer? Ja jag kanske har vunnit idag inte stort med kanske lite ni ser på Twitter idag om det gav nått. Nä imonn jag ser imonn inte idag. Så mer? Jo de hade inte bytt konto på skatteverket och inte på försäkringskassan. De sa de att de skulle göra men inte heller. Jag fick lägga in på båda idag för hand så nu skall allt vara klart med bytet av bank men det tar inte tre dagar som de sa det tar två veckor att byta. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn blir nog en skit dag till när jag inte har nya tabletterna så jag får se vad jag gör imonn jag tror jag kör teckningen imonn om jag har lust. Och kanske stretchen med om jag sover vilket jag inte kommer göra. På de gamla tabletterna.

ROMAN: Ja jag tror inte jag kommer köra här heller på en vecka när jag inte kan sova men kanske vi får se.

TECKNING: Ja vi får se imonn om jag har lust vilket beror på hur jag sover inatt och det kommer bli illa kasst.

MUSIK: Ja skall lyssna lite till nästa vecka tror inte jag sjunger nått men man kan aldrig veta.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.