Tisdag 24/4-2018 20:19

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen. Idag fick jag inga data för appen hade uppdaterat sig och sedan stängt av. Kom ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag igen. Men jag fick in från försäkringskassan igår till tolv tiden så hoppas jag att jag får mer men ser inte detta förrän imonn. Jag hoppas att jag hann få in nya banken igår. Så mer? Jo jag stack ut och handlade lite idag till två tiden. Sedan hem igen och jag gjorde inte nått idag jo jag spelade lite zelda men jag har gett upp för ett tag med den. Så mer? Jo jag fick ett samtal idag från morsan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Ännu en kass dag så jag hoppas att jag kan få igen tabletterna till onsdag så jag kan sova igen. Men det beror på blodprovet så jag inte har för lite vita blodkroppar igen. Så mer? Nä kommer inte på mer. Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med stripes och såg en film jag hade börjat på den igår och den var okey. Men jag har startat två serier till idag skall se imonn först ena sedan andra. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja kör till torsdag igen så hoppas jag att jag sover nog för att köra.

ROMAN: Ja till nästa vecka hoppas jag komma igång igen om jag sover då.

TECKNING: Kör till söndag på denna punkt.

MUSIK: Ja inte denna veckan eller nästa men sedan kanske jag kan gå igång igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Jo jag har spelat spel idag jag köpte ett för 10 spelade idag på det.

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.