Söndag 9/9-2018 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag okey kom ur sängen till 11:10 tiden och fick i mig frukosten och så tabletterna. Sedan tappade jag orken helt och la ner allt idag. Jag dammsög till tolv tiden och sedan var jag klar för dagen hade inte lust med nått. Har spelat det nya spelet idag och det gick okey men sedan tog det stopp och jag la av. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg ett avsnitt av bron och så fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag inte mer idag. Och jag vann nog inte nått igår heller men ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn och då hoppas jag att jag sover hela natten med så jag är pigg och kry imonn.

TRÄNING: Jaha till imonn så kör jag igen kan bara hoppas att jag sover inatt så.

ROMAN: Ja inget idag men tills imonn hoppas jag att jag kör igen.

TECKNING: Ja jag gick igång idag men sedan tappade jag farten helt och la ner. Jag spelade spel istället men det gick så där idag.

MUSIK: Ja inget idag heller.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.