Tisdag 11/9-2018 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt sov 27 och hade 26 i rem så kasst. Kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Kass natt så kass dag igen. Till ett tiden så stack jag först och hämtade paketet som jag måste gå en runda åt fel håll sedan till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så hemma så gjorde jag inte nått utan spelade lite men bara en stund så läste jag lite med men bara en stund. Så mer? Jo till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes men jag fick inte igång köttet för jag glömde tina det så jag fick in pommes och sedan fick jag ut den för sent så de var hårda och inte så goda. Så såg ett nytt avsnitt av bron och sedan en serie till sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Jo jag gick igång med att avkalka kaffebryggaren när jag kom hem från ICA. Så nu har jag för tre gånger till för avkalkning. Så mer? Jo jag köpte ett spel idag som skulle kosta 0,99 euro men kostade 0,84 av någon anledning som jag inte känner till. Spelade lite idag men tar det en annan dag resten. Så mer? Nä jag kan inte komma på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag kan köra till torsdag men jag mår inte sämre idag än jag gjorde i måndags så jag tror jag kan köra till torsdag med.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen men jag hoppas då att jag sover bättre så jag inte lägger ner igen.

MUSIK: Ja vinner jag idag så kör jag igen till nästa vecka.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.