Fredag 14/9-2018 19:52

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen vaknade till sex tiden och låg sedan fram till 10:00 innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan fick jag vänta tills klockan slog 11:30 innan jag tog mina tabletter idag. Så innan detta så förberedde jag mig för att tvätta idag men jag fastnade vid datorn och kom inte ner förrän till 12:18 sedan upp igen. Så till 13:00 tiden så gick jag ner och fick upp tvätten och sedan upp igen. Och så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Får leva snålt ett tag nu har 60 kvar att leva på fram till den siste. Så mer? Jo jag gick igång med att köpa ett spel idag men det gick på 10 så det var billigt så jag tog det. Så mer? Jo till tre tiden så fick jag en grej som jag skulle göra men jag gör det redan så jag skall ta och ringa imonn och höra om jag skall vara med eller inte. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag tror jag jo jag fick igång middagen till fyra tiden hade idag kotletter med pommes och såg först en bron och sedan en till idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag igen imonn och så skall jag köra hela stretchen med hoppas jag. Men sömnen vill inte just nu ett tag så var det okey men nu. Jag hoppas att jag sover tills imonn.

ROMAN: Ja sömn så kör jag imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag igen hoppas jag.

MUSIK: Ja vann jag idag så kör jag igen till nästa vecka men jag vann inte mycket men kanske lite ser imonn när jag kollar mailen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.