Lördag 15/9-2018 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag kom ur sängen till 11:30 när klockan ringde. Så jag var rätt seg då fick i mig frukosten och så tänkte jag gå igång med romanen och jag gick igång med den men tappade farten och la av. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris idag och såg då en film på netflix guardions of the galaxy två eller nått sånt hette den och den var okey. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag ett spel som jag hade spelat innan och fastnat på ett ställe kom idag till samma ställe igen och la då av för dagen. Så mer? Jo såg igår att jag kan ha vunnit 900000 eller 90000 eller 250000 jag har tre chanser ser idag när jag kollar mailen. Så mer? Hade en rätt okey natt men en kass dag idag fick inte nått gjort idag på hela dagen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag fick jag inte nått gjort på denna punkt heller.

ROMAN: Ja jag gick igång idag men sedan tappade jag farten och la ner. Hoppas jag sover bättre tills imonn.

TECKNING: Så tills imonn hoppas jag att jag kan köra igen på denna punkt skall då ta och finlira lite kanske vet inte exakt hur det blir men ni får veta imonn.

MUSIK: Ja vinner jag idag så kommer jag köra igen till måndag eller nä kanske till fredag om jag beställer lite så kommer det nog till fredag vi får se hur det går tills imonn.

Japp jag är klar för idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.