Söndag 16/9-2018 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov inte bra och kom ur sängen till 11:00 tiden så fick jag i mig frukosten och så tabletterna. Så sedan har jag gjort teckningen idag men jag höll inte på så länge idag men jag fick ändå gjort en hel del. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg innan detta en serie och så gick jag igång med middagen och såg en serie till idag nä två till. Så mer? Jo jag vann inte nått idag tror jag för jag kunde vinna 1700 tror jag men jag tror inte jag har gjort det idag. Men jag ser på mail idag om det gav nått. Så mer? Jo jag gick igång med träningsmaten idag men satte mig  och spelade lite till sedan och då brände jag träningsmaten suck. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Samma här inte nått.

TECKNING: Ja har gjort lite idag men det gick rätt okey även om jag fick kolla video för att komma på hur jag skulle göra. Mer till söndag igen.

MUSIK: Ja vi hoppas till nästa vecka igen så får vi se om jag vinner nått så kör jag igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.