Måndag 17/9-2018 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov 48 rem inatt och kom ur sängen till 11:10 tiden fick i mig frukosten och så tabletterna. Sedan gav jag upp att göra nått idag så jag satte igång att spela spelet igen. Kom till slut bossen men där gav jag upp, skall göra en annan dag klart så är jag klar med det spelet sedan. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde lite stretch idag och sedan gick jag gång med middagen. Den var okey även att den var bränd så gick den ner. Såg nästa sista avsnittet på bron idag. Sedan är det säsong fyra och den är 8 avsnitt sedan är det slut med den. Så mer? Fick i mig en kopp kaffe med innan jag gick igång här. Så mer? Jo jag fixade en sak idag som jag hade fel på men jag gjorde det själv idag och jag fick det rätt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag gjorde lite av stretchen idag inte hela men lite sedan duschade jag och jag är nöjd med dagen trotts att natten var kass.

ROMAN: Nä inget idag men jag går igång imonn hoppas jag igen.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen men troligen kommer nästa brev snart igen och då kör jag det stället är tre kvar att göra nu sedan är kursen över.

MUSIK: Ja vinner jag imonn så kör jag igång igen med denna punkt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.