Fredag 1/2-2019 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Sov fyrtio rem och kom ur sängen till 10:30 fick idag i mig en storfrukost med ägg bröd och bacon gott mos. Så sedan pillade jag med datorn så jag nästan glömde av tvätten idag. Men till 11:59 stack jag ner och fick in den sedan upp igen och väntade på att klockan skulle slå 12:45 då jag stack ner och hängde upp den samma. Så sedan stack jag till Apoteket och fick min salva sedan till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så var nere och fick upp lakarna och sedan upp igen. Så gjorde sedan inte nått fram till kvart i fyra då jag stack ner och fick upp tvätten. Så när den var uppe så gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg två avsnitt på en serie och så fick jag i mig två semlor idag. Och en kopp kaffe gott mos, ja till middagen hade jag mos gott mos. Så sedan har jag glott lite på filmer som kommer och nu är jag här. Så mer? Ja idag har jag inte mer än sex chanser att vinna och jag hoppas att jag smäller till idag så jag kan fixa till lite av varje. Jag kan nöja mig med 500000 så jag jag göra det jag vill göra men mer är bättre jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jaha sover jag inatt så kör jag övningarna imonn. Det sket sig inatt men kanske tills imonn. Vi håller tummarna för det tack.

ROMAN: Jaha inget idag heller men jag hoppas att jag sover bättre och då kör jag igen på denna punkt.

MUSIK: Ja idag! Först till 21:00 och sedan till 21:30 så de ringer innan tio tiden hoppas jag och om de gör så kör jag på denna punkt igen.

Japp det är dags att säga Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.