Måndag 4/2-2019 20:03

DAG: Jaha till  natt igen då ja och inatt sov  jag 1 timme rem. Kom ur sängen till 11:20 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jag försökte ligga men jag fick inte ro idag så jag var uppe och gjorde inte nått på hela dan. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Och idag tappade jag farten igen och gjorde middagen när jag kom hem. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan satte jag mig och såg lite spel från Youtube fram till nu. Så mer? En kass dag idag och som vanligt startade den med kass natt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag men jag tappade ett par rep på en övning idag sedan fick jag vänta och då tappade jag farten helt idag och gjorde sedan inte stretchen heller men om jag sover åtminstone en och tjugo så tror jag kan köra stretchen med sedan.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Ja jag hoppas att jag har tur denna veckan så kör jag här igen. Men förra veckan så vann jag först 20 sedan 176 så bra tur då. Hoppas på mer denna veckan.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.