Onsdag 6/2-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov en och tjugo inatt. Kom ur sängen till 11:30 fick i mig mackan och sedan tabletterna. Så sedan gick jag igång med musiken igen till ett tiden. Körde den idag fram till 14:50. Och till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Ja det var samma serie men två avsnitt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så sedan har jag inte gjort nått idag mer än musiken. Jo jag har försökt logga in på Logitechs HUB men det gick inte idag och jag drog ett mail om det idag jag fattar inte varför jag inte kan logga in. Så mer? Jo troligen ingen vinst idag ja igår men ser det idag. Ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Skall ut och handla till fredag igen har inte varit ute idag heller igår. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn så hoppas jag att jag sover inatt med då kör jag lite musik imonn med.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn igen. Kan bara hoppas att jag sover som idag eller bättre men då måste jag också vara pigg vi får se.

ROMAN: Nä jag vet inte när jag kommer igen här just nu är det inte bra sömn jag är illa seg när jag vaknar även om jag sover en och tjugo.

MUSIK: Ja idag kör jag lite till och jag fick lägga om musiken på versen idag igen. Jag har tendens att lägga en svår melodi och sedan måste jag lägga om detta för att det skall blir bra igen. Men idag la jag ny melodi och jag tror att detta är bra men jag ser igen imonn när jag lyssnar hur det är idag tyckte jag att det var okey. Mer om detta imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.