Fredag 8/2-2019 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite sämre natt inatt sov inatt en timme rem. Kom ur sängen till 11:20 tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så sedan gick jag igång med musiken igen fram till 14:20 då jag stack till apoteket och fick ut lite mer än jag hade tänkt idag. Så sedan stannade jag på ICA för att köpa lite sedan hem igen. Gick igång med middagen när jag kom hem, hade idag korv och pommes och såg idag två avsnitt av samma serie. Så fick jag i mig en kopp kaffe och en semla. Så sedan så tvättade jag fettfiltret i fläkten ja båda och så fick jag i mig den andra semlan med. Och en cola som jag köpte. Så mer? Jo jag lyckades att installera ett program igår som jag hade innan men tappade men jag såg för ett tag sedan att jag hade koden så jag installerade det igen för ett par dagar sedan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om allt går som jag vill så skall jag imonn köra stretchen igen. Jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja jag är klar med låten idag och jag skall se om jag kan sjunga sedan men inte tills imonn då det är lördag kör till måndag igen tror jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.