Onsdag 13/2-2019 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite sämre natt inatt sov inatt en timme rem. Kom ur sängen till 10:50 tiden och fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag. Jag tror inte jag är förkyld för jag har inte känt nått idag på hela dagen. Det kan ha varit allergi som jag har men jag vet inte av vad jag är allergisk mot heller de hittade inte detta. Så gick jag igång med lite spel idag spelad ett gammat spel som finns på Switch online. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden idag. Hade idag kotletter med pommes och såg en film idag rampage tror jag att den hette okey att slö titta på. Så mer? Jo jag skall ut på söndag på en kopp med en kompis till tolv tiden kommer nog hem till tre tiden så jag hinner äta middagen innan jag går igång med streamen igen  till sex tiden. Så mer? Jo jag kanske vann igår ser det idag kan ligga på 500000 om jag har en illa tur vi hoppas på det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn om jag sover jag måste köra stretchen imonn även om jag är seg.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Tog ett uppehåll idag på denna punkten men tills imonn kör jag igen hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.