Söndag 7/4-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tog inte min tablett igår och sov så där inatt jag vet inte om tabletten hjälper eller inte. Men jag tar inatt och så ser jag hur jag sover tills imonn. Så mer? Jo kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till tolv tiden. Så efter detta så gjorde jag inte mycket fram till 14:00 då jag gick igång med middagen hade idag fläsk och mos och löksås igen idag. Det ar lika gott idag som igår. Såg en film idag när jag åt Close som var okey. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så väntade jag på att klockan skulle slå sex. När den gjorde detta så gick jag igång med spelet igen en timme och sedan fixade jag nästa sändning till söndag igen. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller tror jag inte och om jag gjorde det så var det inte mycket ett par tior kanske hoppas jag men troligen inte nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn och då måste jag köra stretchen igen om jag skall få igång vigheten igen.

ROMAN: Ja jag kör imonn igen om jag sover vill säga jag hoppas det.

MUSIK: Ja vi tar en paus från detta ett tag till.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.