Söndag 23/6-2019 19:49

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen vaknade till fyra tiden och sov sedan kasst fram till 10:30 då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga idag. Så efter detta så glodde jag lite på Youtube och så gick jag igång med middagen till två tiden. Hade idag kotletter med stripes och såg serier. Jo jag satte igång att se en serie innan jag såg två avsnitt sedan gick jag igång med middagen. Och när jag åt såg jag sista avsnittet av denna serie. Så sedan gick jag igång med spelet till 16:40 tiden men gav upp och la ner men så gick jag igång igen med spelet igen och la sedan av igen. Så sedan har jag inte gjort mycket idag. Mer än att glo på Youtube igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover bättre inatt igen.

ROMAN: Ja om jag sover så.

HEMSIDAN: Ja jag har lite att fixa men jag måste vänta på att de skall fixa felet med filen och sedan felet med programmet med. Och jag gör allt med en gång så jag väntar att allt skall var klart sedan kör jag igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.