Onsdag 26/6-2019 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till fyra tiden men somnade om igen ett tag. Kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Tanken var att jag skulle komma ur sängen till sex men inte idag. Jag vaknade idag men var trött och låg kvar. Så så idag stack jag till apoteket igen. Hade hoppats att allt skulle vara klart tills igår men så var det inte. Fick hämta idag och sedan hem igen. Så till två tiden gick jag igång med middagen. Hade idag fiskpinnar med mos gott mos och lite majonnäs. Såg en serie och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan till 16:50 tiden gick jag igång med spelet igen körde det idag till 18:10 tiden då jag la av för dagen. Så mer? Jo jag har pillat lite med hemsidan med idag men mer om detta nedan. Så mer? Jo ingen vinst på lotto eller viking lotto heller och inte igår på det andra heller. Men jag har mer chanser till slutet av veckan med.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Om jag sover vill säga vi hoppas på det.

ROMAN: Ja inget idag heller.

HEMSIDAN: Jag har försökt att nå supporten men det är fel på sidan så jag kommer inte fram skall köra senare ett par gånger just nu går det inte.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.