Torsdag 27/6-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade igen till fyra tiden men idag hörde jag att någon smällde i en dörr en gång ut och en gång in. Och detta kan jag höra men inte vakna av och sedan vakna och inte höra nått. Jag pratade med mina grannar men jag är inte säker att det är problemet jag kanske vaknar ändå och jag är inte helt säker på om det kom från ena grannen eller andra men vi skall se inatt om jag sover eller vaknar. Om jag sover så kan det vara detta men om jag inte sover så har detta nog ingen betydelse alls. Får se tills imonn. Så sedan har jag pillat med hemsidan med men mer om detta nedan. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Skippade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo idag kände jag för något sött så jag fick ta en socker bit och lite knäcke. Så mer? Jo jag kan ha slagit till med vinst inatt ser idag. Om det gav nått.

TRÄNING: Jaha körde inte allt idag var illa seg idag vaknade till fyra och sedan till sex gick jag upp och gjorde inte nått tills det var dags att ta mina tabletter. Så hoppade jag ett par övningar idag hade inte lust alls idag.

ROMAN: Nä inte nått.

HEMSIDAN: Ja har försökt hela dagen att få en fil till henne men det går inte att ta med den så jag fick skicka ett meddelande om detta så får jag se vad hon säger om det. Det är rätt mycket fel på sidan idag men jag kan inte göra nått åt det innan jag får fixat felet med programmet. Och då måste jag sicka en fil till henne och det går inte att göra. Så jag får se vad hon säger idag eller imonn.

Så jag säger Tjingeling! Jo jag la till Twitter idag på bloggen mer vågar jag inte göra just nu innan felet är rättat som de har på webbhotellet. Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.