Söndag 30/6-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen och inatt sov jag okey jag vaknade till sju tiden men somnade om igen. Och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa mig sedan dammsög jag och så gick jag igång med middagen till två tiden. Hade idag karréer med ris och pepparsås och såg en serie när jag åt idag. Så sedan gjorde jag inte mycket innan jag gick igång med spelet till 16:00 tiden. Spelad fram till 17:30 idag innan jag la av för dagen men det gick så där idag. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag med kanske 26000 om jag har tur eller mer om jag har ännu mer tur idag ser när jag kollar mailen idag. Så mer? Men en okey dag idag sov okey hoppas att jag sover till imonn med så kanske jag kan komma igång igen med romanen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag så hoppas jag att jag sover som inatt så är jag igång ingen tills imonn.

ROMAN: Ja har läst igen idag har gjort ett par dagar detta om jag sover inatt så kör jag imonn igen. Vi håller tummarna för detta idag.

HEMSIDAN: Ja får svar tills imonn hoppas jag så skall jag hoppas att de hittar felet så jag kan fixa till och sedan uppdatera sidan igen jag la upp info igår så nu är den med men jag har mer att fixa innan jag är nöjd. Sedan är det webbhotellet som måste fixa till så att sidan är okey just nu är den inte okey och jag kan inte göra nått innan den är okey igen. Snart hoppas jag att de fixat felet och den är igång igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.