Tisdag 2/7-2019 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Jag tror att jag sov bra var för att jag hade sovit illa länge inte något annat. Men jag skall köra utan denna tabletten ett tag till sedan kan jag ta bort en annan och se om det gör skillnad eller inte. För om jag tar alla så blir jag så trött att jag vaknar igen till fyra fem. Men jag skall köra detta tills denna veckan är slut så ser jag om jag sover bättre eller inte. Då kan jag ta bort en annan och se om detta gör skillnad eller inte. Tar jag alla så blir jag för trött så vi får se om jag kan få till rätt sätt att ta dem. Så kom ur sängen idag till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Jo jag har spelat nya spelet idag ett tag men inte mer. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och pepparsås. Såg en serie när jag åt och det var den sista på den serien att se. Så jag får se vad jag ser tills imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja kör imonn igen kan bara hoppas att jag sover inatt. Sedan är jag nu klar över varför jag inte får ny styrka jag äter bara två gånger per dag. Skall jag öka på min styrka så måste jag äta tre gånger per dag. Men det har jag inte pegar till nu så jag kan inte göra något åt det nu.

ROMAN: Ja om jag sover bättre så kan jag köra igen på denna punkt.

HEMSIDAN: Ja jag har inte kollat idag men skall se nu om det kommer något meddelande på sidan. Efter mailen så ser jag igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.