Torsdag 4/7-2019 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag trodde idag att jag hade sovit okey men sedan hade jag inte gjort det. I alla fall så hade jag inte sovit nog för jag var seg hela dagen idag. Vaknade till 7 tiden sedan till 10:00 kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag trodde att jag hade sovit okey men det var inte nog med en dag så jag var trött. Har spelat lite idag men inget annat. Så till tre stack jag till träningen men idag orkade jag inte allt och stack hem. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg resten av filmen idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inte mer idag. Vi hoppas på lika bra sömn inatt så kommer jag tillslut bli pigg igen.

TRÄNING: Ja idag tappade jag farten helt nästan och la ner massor med övningar. Och jag vet inte varför jag blev så seg men det blev jag.

ROMAN: När jag vaknade till sju så tänkte jag idag skriver jag men så vaknade jag igen till tio och då nej.

HEMSIDAN: Ja det kom en uppdatering till programmet men det är independens Day idag och de har stängt. Men kanske är problemen bort nu?

Så jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.