Fredag 5/7-2019 19:53

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt igen kör tills imonn sedan går jag över till annan tablett igen. Kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Skulle ha tvättat idag men blir imonn. Så mer? Jag stack till ICA till två tiden idag men glömde slänga soporna för göra imonn. Så fick det jag skulle idag och sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg första avsnittet på nya serien ja den är inte ny men den har börjat nu igen. Så mer? Jag har chans på pengar idag igen jag hoppas att jag kan slå till en gång nu så kommer alla problem vara över för mig och morsan. Syrran har egna problem som hon måste ta och ordna själv. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu har jag tvätt imonn så jag tror inte jag kör stretchen imonn.

ROMAN: Ja om jag sover bättre så kör jag här igen.

HEMSIDAN: Ja inget svar idag tror jag i alla fall så kommer nog efter helgen till måndag hoppas jag i alla fall. Har problem med bloggen kan inte få sitemapen att fungera som den skall och jag vet inte vad det är som gör att det är fel heller.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.