Lördag 6/7-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen så jag kommer ta bort annan tablett igen och se om detta blir bättre sömn då. Så kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så stack jag ner med tvätten till tolv. Så sedan har jag inte gjort så mycket idag jo jag har spelat lite Nintendo idag. Så annars inget med idag. Och jag vann inte nått igår heller men kanske idag dragning till nio sedan lotto och annat med. Så mer? Jo var sedan nere och fick upp tvätten på tork och sedan upp igen och spelade lite till. Så sedan till 15:45 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och mos med löksås och såg en serie när jag åt idag igen. Ja jag har gett upp med sitemap på bloggen för den är inte okey och den kör gamla grejor med så det går inte. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde inte nått idag igen.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

HEMSIDAN: Ja idag har jag pillat med sidan men inte gjort nått mer än att konstatera att det inte går att fixa. Får se vad hon säger sedan om det andra.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.