Söndag 7/7-2019 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen så idag bestämde jag mig för att jag skulle ta en tablett senare så kanske jag kan sova bättre sedan. Jag tar denna tablett till 20:30 innan men då blir jag seg och väldigt trött och vaknar till fyra fem. Men jag skall ta tabletten till 22:00 då kanske jag kan somna till ett tiden och inte vara supertrött och sov bra sedan hoppas jag. Skall se tills imonn om jag sov bättre eller sämre så jag återkommer tills imonn med mera info då. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 14:00 tiden idag igen och hade då kotletter med pommes och stripes jag hade lite kvar så jag tog lite av varje idag. Såg en serie när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Jo kaffe jag fick avkalka kaffebryggaren idag men det gick inte som det skulle idag fick starta om och om igen. Får se till nästa gång om den är lika dan då kanske jag måste köpa ny igen. För idag fungerade den inte som den skulle. Så sedan tänkte jag lägga ner spelet men så ångrade jag mig och spelade ändå till 17:00 tiden spelad då till 18:30 idag på nya spelet jag körde lång tid idag. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag om jag vann ser när jag kollar mailen idag då måste jag få ett extra mail som säger att jag har vunnit över 50000 annars blir det inte nått om det är ett mail bara. Så mer! Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har inte packat väskan idag men skall göra nu efter bloggen.

ROMAN: Ja förhoppningsvis så kan jag köra imonn om jag tar tabletten sent idag så kanske jag kan köra imonn men det kommer nog ta mer en en dag att sova igen.

HEMSIDAN: Ja tills imonn kanske jag kan få svar om vi har tur vi får se. För jag har massor att fixa på hemsidan innan jag är klar med den.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.