Måndag 8/7-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen så jag tror att jag måste ta tabletten ett tag innan jag kan säga om det fungerar eller inte. Kom ur sängen till 10:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Har mest legat i sängen idag och hoppats på att jag skulle blir pigg igen. Men det blev jag inte. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg en serie idag igen när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inte idag en kass dag igen, men jag hoppas att jag kan få till rätt kombination på tabletterna så jag kan sova igen. Jag kommer köra detta ett tag till så får jag se om jag ändrar på något annat sedan har en sak till att göra sedan kan jag inte komma på mer att göra.

TRÄNING: Ja körde idag men det går trögt att köra nu jag är seg och det är tungt jag får ingen ny styrka och om jag skall få detta så måste jag äta mer mat och det har jag inte råd till nu.

ROMAN: Ja jag hade hoppats att jag skulle kunna köra nu men inte heller.

HEMSIDAN: Ja inget idag heller kommer nog senare hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.