Tisdag 9/7-2019 19:31

DAG: Jaha till  natt igen då ja och inatt vaknade jag ett otal gånger och sist till fem tiden kom ur sängen idag till sex. Fick i mig frukosten och idag fick jag i mig ett par knäcke med jag är alltid hungrig tidigt på morgonen. Vakar jag till 10:30 är jag inte hungrig alls. Så sedan gjorde jag inte nått idag fram tills jag tog mina tabletter vid 11:30 så sedan har jag inte gjort nått på hela dan idag. Jo jag var ute till två tiden och  hämtade salva på apoteket och sedan köpte jag lite på ICA. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt av serien idag. Så skall ändra på tabletterna idag igen och se om jag sover bättre sedan. Om jag inte sover så skall jag gå igång med att sjunga igen. Jag sover inte men sjunga tror jag att jag kan i alla fall. Men jag testar denna veckan med att ändra tabletterna så ser vi om jag sover bättre sedan. Gör jag inte detta så skall jag gå igång med sången igen, och så skall jag kontakta min nya granne och höra så han inte är hemma sedan kör jag igen. Men vi får se hur jag sover framöver. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör igen till torsdag och då hoppas jag att jag kan sova bättre med så jag är piggare när jag kör.

ROMAN: Jaha kör igen om jag sover jag hoppas på det…

HEMSIDAN: Ja inget svar idag jo jag fick ett svar tills igår som jag skall kolla sedan vet jag hur jag skall göra och jag kommer göra så fort jag får svar igen om det andra som var fel.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.