Onsdag 10/7-2019 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tror att det blev lite bättre inatt sov okey inte helt bra men okey. Kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått igen idag. Kanske skulle jag spela idag men jag hoppade det idag. Jag kör söndagar och kanske onsdagar om jag har lust. Så gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med pommes och såg då två avsnitt av nya serien och nu är den slut för denna gång. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så pillade jag lite med hemsidan idag igen. Men mer om detta nedan. Så mer? Jo jag tror att jag kör sång ett tag fram över men jag måste se att jag sover bättre med just nu lite bättre men inte nog för att skiva så jag tror jag gå igång med sången till nästa vecka om jag sover som nu. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag under 50000 och då kommer det inget mail om det så jag får se när jag kollar malen idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover som idag så kan jag köra imonn igen. Men jag behöver mer mat jag kommer inte kunna gå upp i vikt igen när det är dags för att jag inte får nog med mat. Och jag har inga pengar till det heller men jag kan ta bönor som innehåller mycket protein. Men då måste jag komma ur sängen till sex tiden för att kunna få ner mer mat. Och det går inte just nu så vi får se hur det går med att ändra på tabletterna nu.

ROMAN: Ja om jag sover bättre så kan jag köra igen på denna punkt men just nu är det inte bra alls så jag får se hur mitt experiment går med tabletterna.

HEMSIDAN: Ja jag har idag kollat webform programmet och det fungerar inte alls så jag tror att jag tar bort mail och lägger till mer PHP på hemsidan så jag kan få igång jetpack igen. Jag har mailat om detta idag så jag får se vad hon säger om det. För nu kan jag inte få igång nått på bloggen om jag inte har mer PHP. Förhoppningsvis så får jag svar tills imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.