Torsdag 11/7-2019 19:41

DAG: Jaha till natt igen jag tror att jag sover lite bättre men jag är seg ändå. Kom ur sängen till 11:10 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Har pillat lite med hemsidan men annars inget. Jo nu så köpte jag ett spel på Nintendo och så två på datorn för 10 styck Nintendo kostade 87 och jag hade 100 på kontot så jag betalade bara drygt 100 för alla tre. Så mer? Jo jag har idag fixat bloggen men mer om detta nedan. Så sedan till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Så mer? Jo jag såg en serie när jag åt idag men jag vet inte om jag ser mer på den sedan den var så där. Så mer? Jag får sova ett  tag till innan jag kan säga om det är bättre eller inte. Just nu är jag seg som fan när jag kommer ut sängen men jag hoppas att jag kan sova bättre sedan om ett tag. Så jag kör detta ett tag till. Jo jag fick tag i vård centralen och fick beställa prov som jag tror jag tar imonn men jag måste upp till 10:00 för den stänger till 11:30 så jag måste ta provet innan 11:30 suck. Läkaren som hade hand om det slutade och sket då i att föra det vidare så det var tur att jag ringde och hörde om det. Så mer? Ja mer? Jo jag kanske vann lite pengar inatt jag kan ha vunnit lite över 2000 ser idag när jag kollar mailen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag var jag seg och svag så jag gjorde inte allt idag jag gick hem hade inte lust idag alls men gjorde det mesta dag i alla fall.

ROMAN: Ja vi får se hur jag sover om jag kan kör igen på denna punkt. Det kanske blir bättre sedan hoppas jag.

HEMSIDAN: Ja jag la på jetpack idag på morgonen de hade raderat mapparna och jag kunde lägga till det men det fungerar inte med sitemap på bloggen och jag vet inte varför heller. Nu har jag inte rätt PHP jag har 7.2.9 och man skall ha 7.3 men jag vet inte om det är därför jag inte kan få till sitemapen eller inte men jag har gjort allt jag skall så jag kan bara vänta på att de ökar på PHP sedan igen. Och jag tror inte att PHP har med sitemap att göra alls.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.