Söndag 14/7-2019 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade tidigt idag men kom inte ur sängen förrän till 10:30 men jag var lite piggare idag så jag hoppas att med tiden så kommer jag sova bättre hoppas  jag i alla fall. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Jo jag gick igång med dammsugningen till ett tiden idag. Efter detta så gick jag igång med middagen till 14:30 var sen idag. Så fick i mig middagen och såg lite på en film men såg inte klart idag. Så sedan gjorde jag bönsalsan och fick in den i kylen skall stå en timme. Så sedan till 17:00 fick jag igång spelte igen och spelade idag fram till 18:30 tiden. Så sedan så fick jag i mig salsan till 19:00 men jag hade i för mycket av lök igen idag skall ta mindre till tisdag. Så och så gick jag igång med bloggen till 19:40 tiden idag. Så mer? Nä jo jag var och kollade om min granne var hemma men det var han inte så jag kommer köra sång imonn. Han är nog inte hemma och jag kan inte få tag i honom jag hör aldrig om det är någon hemma. Så jag kör så får han komma och ringa på om jag stör honom. Så jag har kommit på ett nytt sätt att göra som jag skall göra imonn. Så får vi se om jag tillslut kan få till min sång röst just nu är den inte igång men jag hoppas att jag kan få igång den om jag sjunger ett par månader så får vi se om jag kan sjunga bättre sedan. Om det går bra så kommer jag gå till sång pedagogen igen och se om jag kan sjunga högre toner och längre toner och lite till  men det beror på hur det går. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen jag hoppas att jag sover bättre inatt så jag inte är så illa seg imonn när jag skall träna. Men jag tror att det håller på att bli bättre i alla fall lite och då är det okey så hoppas jag att jag kan sova så pass bra att jag kan skriva igen sedan.

ROMAN: Ja inget idag och inte imonn heller jag återkommer till denna punkt om jag sover bättre med tiden.

HEMSIDAN: Ja nu är allt okey med hemsidan så jag hoppas att jag kan få svar sedan från dem att allt är okey och det är bara att köra jag tror att mina problem försvann med nya versionen som kom för ett tag sedan.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.