Tisdag 16/7-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade idag till tre tiden låg sedan vaken till sju tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att se en film på play Venom den var okey men jag tänkte inte på att klockan var tidigt så jag väckte nog mina grannar idag. Ber om ursäkt för detta. Jag tänkte inte på vad klockan var när jag var uppe så tidigt idag så jag satte igång filmen och jag vet inte vad klockan var då men det var tidigt idag. Så sedan fick jag i mig mina tabletter till 11:30 tiden och så var jag ute och handlade idag. Fick med mig allt jag skulle och sedan hem igen. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg då en film men jag såg inte hela och så bytte jag och såg lite på en annan. Men jag såg inte klar den heller jag hade samlat på mig ett antal kassa filmer på Netflix som jag tog bort men jag har på boxen ett antal filmer som jag spelade in innan jag gav upp abonnemanget. Så jag kan se dessa nu för nu har jag inte nått att se på Netflix mer jag har sett nästan allt nu. Men jag har på boxen att se lite av varje nu. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe idag med och sedan köpte lite nötter som jag har smaskat på idag. Så mer? Jo jag ligger lite lågt med musiken ett tag jag testade igår men det gick inte alls bra så jag håller på det ett tag nu. Så mer? Jo jag dångade ett sms till sköterskan idag om att jag sover kasst jag vet inte vad de skall göra med jag kan inte komma på nått själv så jag tänkte kanske de vet nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag skall köra igen till torsdag så jag hoppas att jag sover bättre då men jag tror inte detta de skall prata imonn men det hinner nog inte tills torsdag om de kommer på nått med sömnen.

ROMAN: Ja jag kommer inte göra nått om jag inte sover bättre med tiden jag hoppas att jag kan sova bättre men just nu är det inte alls bra så jag kommer nog inte köra på ett bra tag nu.

Så nu har jag tagit bort hemsidan jag gjorde lite på den idag men jag fixade till en sak jag la till en heding med www.henrikporali.se så den finns med jag hade inte med det innan. Jag tror att det är bra för CEO att ha med en heding med detta. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.