Onsdag 17/7-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Och jag tror att jag somnade idag för jag låg ända till 15:20 innan jag kom ur sängen och gick igång med middagen. Hade idag kyckling och ris och såg en film som jag såg på igår med såg klar idag. Så efter detta så gick jag igång med en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag en skit dag idag. Jag kan somna igen om jag har sovit kasst länge och det har jag gjort nu ett tag. Fick svar från läkaren idag jag skulle ta en tablett till och se hur jag sover sedan. Så jag skall ta ikväll så hoppas jag att jag sover bättre inatt så jag kan träna imonn. Så mer? Ja jag har kollat lotto ja det är inte lotto med dragningen och jag har chans på 500000 eller 26000 så jag ser idag när jag kollar mailen om det gav nått. Så om jag får ett mail om att jag har vunnit över 50000 så har jag vunnit 500000 ser ikväll om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover bättre inatt då.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover bättre inatt och sedan en bra tid framåt så jag kan gå igång med denna punkt igen. Vi håller tummarna för det.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.