Tisdag 6/8-2019 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt kom jag inte i säng som jag skulle och tabletterna gjorde ingen nytta alls inatt. Sov illa fram till 10:30 då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Jo jag har spelat idag lite Nintendo och lite datorn. Så jag har också av installerat massor med spel idag. Jag tog bort alla jag inte spelar mer och det var rätt många idag. Datorn har varit lite seg ett tag och det är för att jag har för många spel installerade så jag tog bort dem idag. Så mer? Jo det är spel idag till 21:30 ringer innan 22:00 tror jag om jag vinner då vill säga. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden idag. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie idag när jag åt. Och det var sista avsnittet idag så nu vet jag inte vad jag skall se. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Ja hoppas att jag sover bättre inatt så jag kan komma igång igen med romanen. Fick en dag men jag hoppas på mer nu när jag ökade på tabletterna igen. Men frågan är hur fort väjer jag mig för dem. Innan tog det två veckor men nu? Mer om detta imonn får se hur jag sover inatt.

Så jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.