Torsdag 8/8-2019 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Jag tog en tablett till och jag blev trött en gång på detta en dag sedan inte mer. Så jag sov illa inatt igen kom ur sängen till 10:30 idag fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått igen idag. Jo jag har spelat idag igen timespinner igen ett tag och det gick bra. Så till tre tiden stack jag igen till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen när jag kom hem. Såg en film idag men såg inte hela idag har sett innan så. Så mer? Jo jag slog i tån idag när jag kom ur toaletten men jag tror inte den gick av men det gjorde illa ont. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag och jag glömde en övning såg jag sedan för idag var jag tidig och såg sedan att jag glömde en övning med. Men det gick okej idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.