Fredag 9/8-2019 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen jag tog den nya tabletten och den hjälpte en dag denna gången. Hur fort vänjer man sig vid dem innan så tog det ett par veckor men nu en dag. Suck! Jag kommer inte ta mer för om det bara hjälper ett litet tag så är det inte mycket nytta med dem. Så jag kom ur sängen idag till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jo jag spelade spelet idag och kom en bra bit på vägen idag. Men efter detta så gjorde jag inte mer jo jag var ute och handlade idag med. Bröd och lite till. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en ny serie när jag åt och jag såg två avsnitt idag. Så mer? Jo det är spel idag till 21:00 om det blir vinst så ringer de nästan med en gång. Sedan är det spel till 21:30 och är det vinst så ringer de innan 22:00 om det är över millen annars så ser jag detta när jag kollar mailen imonn. Så mer? Morsan ringde idag och hon kommer hem igen det är tjälkramp men nu är det illa, jag vet fan inte hur hon skall klara sig nu om det är så illa som det är nu. Hoppas att hon ringer imonn så hoppas jag att hon inte får så ont igen. Så mer? Nä inget mer idag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så  kör jag imonn med stretchen igen hoppas att jag sover nog inatt.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag imonn igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.