Lördag 10/8-2019 19:38

DAG: Jaha igår när jag la mig tänkte jag att jag skulle upp och skriva idag grannen hade lite folk hemma och när jag la mig till ett tiden så sov de inte och jag somnade inte förrän till två tiden eller nått sånt. Så kom ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jo till ett tiden stack jag till Game stop och hämtade min joy con som de lagade gratis idag. Ja idag de hade lagat den gratis när detta var vet jag inte med det var gratis i alla fall. Så sedan hem och spelade lite sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och peppasås och såg två avsnitt av samma serie idag. Så mer? Jo det är spel till 19:55 så jag hoppas att de ringer så jag vann lite så jag kan hjälpa morsan räcker med 400000 tror jag så håll tummarna för detta. Så mer? Nä inget mer idag. Så ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag igen måste gå igång igen med detta till nästa vecka men då måste jag sova med.

ROMAN: Ja till måndag hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.