Söndag 11/8-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 11:00 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga men då var klockan redan 13:10 innan jag gick igång. Så sedan gick jag igång med middagen idag till 14:00 tiden idag för jag skulle spela idag men gjorde det inte idag hoppade det idag. Hade inte lust idag alls. Så jag åt idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg två serier idag igen det var samma serie idag igen. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag. Så mer? Nu hoppas jag att jag sover nog så jag kan köra imonn på romanen hoppas att jag sover inatt. Mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag imonn igen på denna punkt.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.