Tisdag 13/8-2019 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår när jag la mig så tänkte jag jag lägger mig utan att lyssna på musik idag för jag var trött men sedan så vaknade jag igen till tolv sedan ett antal gånger till under natten kom ur sängen till 10:30 tiden idag och jag var rätt pigg idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Tänkte först att jag skulle gå igång med nått men så la jag ner och gjorde inte nått. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Men idag till 21:30 så är det dragning till spel och jag hoppas att de ringer innan 22:00 då har jag vunnit lite och det vill jag. Så mer? Har mest glott på Youtube idag hela dagen. Skall ut imonn och köpa lite sedan hem igen men jag hoppas att jag sover okey inatt så jag kan köra romanen imonn. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja kör igen till torsdag.

ROMAN: Ja sover jag inatt som inatt så kör jag igen tills imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.