Onsdag 14/8-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen men inte så kass som innan. Men jag fick inget gjort idag heller. Kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till ett tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Har inte gjort mycket idag jo spelat lite ett nytt spel ett tag det är ett pusselspel. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Och fick i mig en kopp kaffe idag med efter detta. Så mer? Jo morsan ringde idag hon mådde lite bättre men hon har fått flytande morfin med så det är nog därför det inte gör ont längre. Så mer? Jo om jag sover som inatt inatt så kommer jag köra romanen imonn. Vi hoppas på det bästa inatt. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag ser när jag kollar mailen idag om jag har fått ett mail som säger att jag skall hämta ut mer än 50000 så har jag vunnit mer annars kan jag ha vunnit lite ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra imonn.

ROMAN: Ja om jag sover inatt som jag gjorde inatt så kör jag igen imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.