Torsdag 3/10-2019 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov okey fram till 07:00 då satte de igång att banka i tjugo minuter och jag fick ingen mer sömn sedan. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig ägg bacon och bröd och sedan en mugg kaffe. Och jag har inte gjort nått idag på hela dagen. Jo jag stack till träningen till tre sedan hem igen och gick igång med middagen. Såg en nä två serier idag när jag åt det var samma serie Shooter tror jag att den heter på Netflix. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så glodde jag på Youtube med idag. Så mer? Jo jag stängde av cookie på bloggen har inte råd att betala det kommer gå på mycket. Så jag stängde av på bloggen då blir det gratis för mig. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då skall jag till stan och sätta in lite pengar sedan skall jag köpa ett målningsprogram till mig. Kommer gå på 1000 cirka och ligger på 3570 om man köper nytt och har jag detta så kan jag köpa det nya för 2000 sedan det är nytt nu men jag tar 2019 så får jag det för 1000 cirka och jag tror jag gör det imonn.

TRÄNING: Ja jag gjorde allt nästan idag men jag tappade farten på slutet igen och la ner lite. Så jag hoppas att jag sover bättre till måndag igen.

ROMAN: Nä det blir inte mycket gjort på denna punkt just nu. Men jag hoppas att jag inte störs igen då kommer jag gå igång igen på denna punkt.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.