Måndag 7/10-2019 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag trodde att jag sov rätt okey inatt men så var inte fallet. Jag fick i mig frukosten kom ur sängen till 10:30 tiden och fick så i mig frukosten efter detta så la jag mig och somnade ett tag fram till 13:00. Det är inte ofta som jag somnar igen men idag var jag segare än jag trodde. Så till 14:10 tiden gick jag igång med romanen körde den idag till 14:00 så jag fick i alla fall lite gjort idag. Så sedan till tre tiden stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag får se om jag får svar idag på webbprogrammet om de kan komma på vad det är bara så. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick okey även om jag var rätt seg idag så gjorde jag allt i alla fall.

ROMAN: Ja jag fick ett tag idag och jag är nöjd med detta sedan trodde jag att jag sov bättre men inte heller. Vi får se tills imonn. Skall ut och hämta recept imonn med.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.