Söndag 13/10-2019 19:41

DAG: Jaha till natt igen och inte så kass natt inatt jag kom ur sängen till 10:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med teckningen till tolv tiden. Körde det idag till 14:20 tiden då ja la ner för dagen. Jag är inte klar men jag köra annan dag på detta sedan. Så sedan gick jag igång med att köpa ett spel idag gick på 300 men då hade jag sparat 400 så det kostade inte nått idag. Det var till Nintendo som jag köpte spelet idag. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med stripes och såg två serier idag igen två olika och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo morsan ringde idag hon är kvar på sjukhuset ett tag till så hoppas jag att de hittar vad det är och att det inte är kärlkramp heller hoppas jag för då kommer det försvinna när det är över. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn om jag bara sover inatt så, hoppas på det. Jo idag till 14:30 gjorde jag övningarna igen skall köra dem i två månader så hoppas jag att det går bort sedan.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra igen på denna punkt igen imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.