Måndag 2/12-2019 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt trodde jag ända tills jag gick igång med gymmet. Kom igång idag till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag körde den till 14:20 idag då jag la av för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Mer om detta nedan. Så hoppade stretchen och gick igång med middagen hade idag köttfärssås och spagetti och såg en serie när jag åt idag. Så sedan efter detta har jag glott på Youtube ett tag och kalkat av bryggaren men den är kass måste köpa ny snart igen. Men den håller ett tag till hoppas jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag trodde jag att jag var rätt pigg men så kom jag till gymmet och nä jag var inte så pigg idag. Jag hoppade två övningar idag och gick hem.

ROMAN: Ja idag skulle jag nog ha legat i sängen men gjorde detta inte. Så jag gick igång med detta idag och det gick okey gjorde rätt mycket idag och jag är nöjd med detta.

MUSIK: Nä inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.