Lördag 1/2-2020 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen idag till 10:45 då mobilen ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med tvätten till tolv. Så upp igen och väntade på att klockan skulle slå 12:45 då var jag nere och fick in tvätten i torkskåpet och sedan upp igen. Så sedan till 15:45 var jag nere och fick upp tvätten och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad som jag köpte igår. Så mer? Jag har inte gjort mer idag på hela dagen en kass dag idag men jag fick tvättat och då är det okey.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Jo jag läste lite igår via mobilen har en app och lite böcker att läsa där.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.