Söndag 2/2-2020 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kom ur sängen till 10:45 då mobilen ringde och ja jag låg till 10:55 då kom jag upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jo jag gick igång med middagen till 15:00 tiden hade idag kotletter med ris och pepparsås och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Så mer? Jo jag vann inte nått idag ja inatt men inget tyvärr idag skall se om det är något men jag tror inte det idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan  bara hoppas att jag sover inatt då.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.