Tisdag 4/2-2020 19:42

DAG: Jaha idag igen kom jag ur sängen till elva tiden mobilen ringde till 10:45 men jag låg kvar till elva innan jag kom ur den. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag gick igång med romanen men tappade farten och la ner till ett tiden. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dan. Jo jag var ute och till apoteket idag och tog ut lite tabletter idag just innan tre tiden. Så till tre gick jag igång med middagen  hade idag karréer med pepparsås och ris och såg två avsnitt av en serie idag när jag åt. Så till ja någon gång fick jag en signal på dörren och det var Comhem och jag beställde lite så jag får billigare från dem sedan jag går från 780 till 595 och så får jag snabbare bredband och lite mer teve men till lägre pris och så fick jag ett mobilabonnemang som jag skall ta bort så får jag billigare sedan. Så mer? Jo morsan ringde med hon har fått ett larm och kanske lite till men det tar ett tag innan det kommer. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag. Jo jag fick 300 på bredbandet och åtta kanaler till på min teve och då ett lägre pris med okey!

TRÄNING: Ja på denna punkt idag har jag inte gjort nått.

ROMAN: Ja jag gick igång men så tappade jag farten och al ner.

MUSIK: Ja inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.