Onsdag 5/2-2020 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen och till 10:45 tiden ringde de från Comhem och kollade så att allt var okey. Så då kom jag ur sängen och gick igång med frukosten. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag ringde till Comhem men får göra det om 14 dagar för att säga upp mobilen. Så mer? Jo till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg först en film sedan en serie när jag åt idag. Ja jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo jag kanske kan vinna idag ja jag ser det idag ni får veta om det slog in på Twitter idag om det gav nått.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Skall se idag om jag kanske kan sova lite bättre om jag gör om hur jag somnar tills imonn. Mer om detta tills imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.