Torsdag 6/2-2020 19:38

DAG: Jaha jag vann inte nått igår heller inte heller idag vann jag nått. Så kom ur sängen till 11:05 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag la mig på sängen och låg till 14:45 då jag stack till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen hade idag köttfärssås men spagetti och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag annars inget mer idag på hela dagen. En skit dag idag.

TRÄNING: Ja jag körde inte allt idag jag hoppade lite och jag tappade farten helt idag så jag stack hem igen.

ROMAN: Ja gjorde inte nått idag igen.

MUSIK: Ja inget idag heller men jag låg hela dagen så jag hann inget mer idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.