Fredag 7/2-2020 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov lite bättre inatt än vad jag gjorde i går. Kom upp till vaket till tio tiden och sedan gick grannen igång så jag kunde inte sova mer idag. Kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så var jag igång igen idag. Så jag skulle idag köpa lite sedan inget mer. Så till två tiden gick jag till ICA för att handla sedan hem igen. Så till tre gick jag igång med middagen men jag glodde på Youtube och kom inte igång med middagen förrän till fyra tiden. Hade idag karréer och ris och såg en serie när jag åt idag. Nä två serier såg jag idag samma serie men två avsnitt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag. Jo det är rätt mycket pengar idag på lotto ja inte lotto men annan spel så om de ringer idag så ser ni detta på Twitter idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Om jag inte skriver imonn så skall jag köra denna punkt i alla fall skall jag göra lite mer musik imonn som inte låter alls.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.